1. Word ook frontoffice medewerker bij VVV Hof van Twente

  Word ook frontoffice medewerker bij VVV Hof van Twente

  Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is VVV Hof van Twente op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente willen bemannen. Er wordt gewerkt in een bezetting van twee personen per dag(deel) van maandag t/m zaterdag (en bij evenementen ook op zondag) vanuit de vestiging aan de Langestraat 29 in Delden. Naast balie, winkel en telefoon behoren ook het verwerken van e-mailaanvragen en bestellingen uit de webwinkel tot de werkzaamheden. Een vergoeding van reiskosten is mogelijk.

 2. Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  In oktober 2015 is de sociaal-economische visie vastgesteld, met als doel om de lokale economie te stimuleren. Vanuit die visie zijn vier speerpunten benoemd: vrijetijdseconomie, detail, duurzaamheid en werkgelegenheid. Vanuit deze thema’s worden acties uitgezet door ondernemers en de Gemeente Hof van Twente.

 3. Mark van het Bolscher aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente

  Mark van het Bolscher gaat per 1 april a.s. van start als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. Hij gaat in circa 2 dagen per week de VVV organisatie aansturen en voorbereiden op de inbedding in de nieuw te vormen brede marketingorganisatie in Hof van Twente. Mark is daarnaast docent/onderzoeker toerisme en recreatie bij de opleiding HTRO aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer.

 4. Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

 5. Nieuw bestuur VVV Hof van Twente

  Nieuw bestuur VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Algemene Ledenvergadering op 30 januari jl. hebben de aanwezige leden ingestemd met het benoemen van een nieuw bestuur ter vervanging van het interim-bestuur. Voormalig interim-voorzitter André Hoeben draagt de voorzittershamer over aan Tom Jannink uit Bentelo.

 6. Bestel nu uw decembergeschenken!

  Bestel nu uw decembergeschenken!

  De decembermaand is begonnen! Vandaar dat het nu het juiste moment is om na te denken over het ideale decembergeschenk voor uw medewerkers en/of relaties. U bedankt hen toch ook het liefst met een persoonlijk cadeau waar ze echt iets mee kunnen?