1. Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

 2. Nieuw bestuur VVV Hof van Twente

  Nieuw bestuur VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Algemene Ledenvergadering op 30 januari jl. hebben de aanwezige leden ingestemd met het benoemen van een nieuw bestuur ter vervanging van het interim-bestuur. Voormalig interim-voorzitter André Hoeben draagt de voorzittershamer over aan Tom Jannink uit Bentelo.

 3. Bestel nu uw decembergeschenken!

  Bestel nu uw decembergeschenken!

  De decembermaand is begonnen! Vandaar dat het nu het juiste moment is om na te denken over het ideale decembergeschenk voor uw medewerkers en/of relaties. U bedankt hen toch ook het liefst met een persoonlijk cadeau waar ze echt iets mee kunnen?

 4. Uitnodiging ondernemersbijeenkomst actieplan Vrijetijdseconomie

  Uitnodiging ondernemersbijeenkomst actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén van de actieplannen is het actieplan Vrijetijdseconomie (VTE). De Vrijetijdseconomie is een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn.

 5. Wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd

  Wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd

  Op zaterdag 10 september is de nieuwe wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd tijdens de Open Monumentendagen Hof van Twente. Het thema van dit jaar ‘Iconen & symbolen’ is voor de Stichting Stolpersteine Goor en VVV Hof van Twente aanleiding geweest om de Stolpersteine in Goor te verbinden door middel van een wandelroute als drukwerk en als groepswandeling onder leiding van een gids.

 6. Cultuurcheque Cogas € 10.000 voor een goed idee!

  Cultuurcheque Cogas € 10.000 voor een goed idee!

  Cogas bestaat 50 jaar en stelt vanuit het Cogas Cultuurfonds € 10.000,- beschikbaar per aandeelhoudende gemeente voor een lokaal cultureel initiatief. Ook voor de gemeente Hof van Twente! Plaatselijke organisaties kunnen ideeën aandragen en op die manier meedingen naar de prijs van € 10.000.