1. Nieuw: Langs de Regge door Goor

  Nieuw: Langs de Regge door Goor

  Op vrijdag 16 juni 2017 is de nieuwe wandelroute Langs de Regge door Goor gepresenteerd. Burgemeester Ellen Nauta en gedeputeerde Hester Maij hebben een verhaalbord onthuld en het eerste exemplaar van de route in ontvangst genomen.

 2. Fietser beste af in Overijssel!

  Fietser beste af in Overijssel!

  Hoera! De provincie Overijssel heeft de maximale score behaald in de Kwaliteitsmonitor van Fietsplatform Nederland. Deze beoordeelt de fietsroutenetwerken op kwaliteit en consumentenwaardering. Nadat Overijssel twee jaar geleden nog vier sterren behaalde, is vorige week het certificaat met vijf sterren uitgereikt. Een groot compliment aan het routebureau!

 3. Boeken- en Platenmarkt Diepenheim verder onder Heerlijcke Markt Diepenheim

  Boeken- en Platenmarkt Diepenheim verder onder Heerlijcke Markt Diepenheim

  Jarenlang heeft VVV Hof van Twente i.s.m. het Toeristisch Platform Diepenheim op de eerste zondag van juli de Boeken- en Platenmarkt georganiseerd. In goed overleg met Toeristisch Platform Diepenheim is besloten dat de Boeken- en Platenmarkt in Diepenheim komt te vervallen als evenement van de VVV. De Heerlijcke Markt Diepenheim neemt de organisatie over als onderdeel van de Heerlijcke Markt.

 4. Wat maakt Hof van Twente aantrekkelijk?

  Wat maakt Hof van Twente aantrekkelijk?

  Wat maakt inwoners zo trots op hun stad of dorp? Hoe is het om te wonen, werken, ondernemen en recreëren in Hof van Twente? Wat maakt het leven hier zo aantrekkelijk? Al die verhalen samen geven kleur aan ‘De Hof’. Mensen maken de Hof! Dat is het uitgangspunt bij de profilering van Hof van Twente.

 5. Beleef de nieuwe knooppuntnetwerken!

  Beleef de nieuwe knooppuntnetwerken!

  De laatste informatie voor iedereen die graag in Twente op de fiets stapt en gebruik maakt van het fietsnetwerk of andere routenetwerken in Twente.

 6. Word ook frontoffice medewerker bij VVV Hof van Twente

  Word ook frontoffice medewerker bij VVV Hof van Twente

  Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is VVV Hof van Twente op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente willen bemannen. Er wordt gewerkt in een bezetting van twee personen per dag(deel) van maandag t/m zaterdag (en bij evenementen ook op zondag) vanuit de vestiging aan de Langestraat 29 in Delden. Naast balie, winkel en telefoon behoren ook het verwerken van e-mailaanvragen en bestellingen uit de webwinkel tot de werkzaamheden. Een vergoeding van reiskosten is mogelijk.

 7. Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  In oktober 2015 is de sociaal-economische visie vastgesteld, met als doel om de lokale economie te stimuleren. Vanuit die visie zijn vier speerpunten benoemd: vrijetijdseconomie, detail, duurzaamheid en werkgelegenheid. Vanuit deze thema’s worden acties uitgezet door ondernemers en de Gemeente Hof van Twente.

 8. Mark van het Bolscher aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente

  Mark van het Bolscher gaat per 1 april a.s. van start als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. Hij gaat in circa 2 dagen per week de VVV organisatie aansturen en voorbereiden op de inbedding in de nieuw te vormen brede marketingorganisatie in Hof van Twente. Mark is daarnaast docent/onderzoeker toerisme en recreatie bij de opleiding HTRO aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer.