1. Geslaagde Extra Ledenvergadering VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Ledenvergadering op 22 februari jl. hebben de aanwezige leden unaniem het vertrouwen uitgesproken richting het bestuur van VVV Hof van Twente. Hiermee is de overstap naar HofMarketing definitief in gang gezet en worden binnenkort de promotiepakketten op de markt gebracht.

 2. Markelose wandelroute genomineerd

  Markelose wandelroute genomineerd

  De wandeling Twentse Wallen Markelo die is uitgezet door Truus Wijnen is genomineerd als 1 van de 15 wandelroutes in Nederland voor de verkiezing Mooiste Wandeling 2018.

 3. Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden feestelijk geopend

  Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden feestelijk geopend

  De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt is op 8 december jl. op feestelijke wijze officieel geopend. Na een korte speech van Tom Jannink (voorzitter VVV) en Nico Bebseler (eigenaar Eko Twente) heeft burgemeester Ellen Nauta de openingshandeling verricht.

 4. Open dag Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden

  Open dag Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden

  De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt wordt a.s. vrijdag 8 december feestelijk geopend. Om dit ook met jou te kunnen vieren, ben je van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 december a.s. Voor iedere betalende bezoeker ligt er een goodybag klaar!

 5. VVV in Delden gaat verder als VVV Informatiepunt

  VVV in Delden gaat verder als VVV Informatiepunt

  De VVV in Delden wordt op de huidige locatie als shop-in-shop ondergebracht bij een nieuwe ondernemer in Delden: Eko Twente, biologische kruidenierswinkel. Tom Jannink, voorzitter VVV Hof van Twente, is uitermate tevreden met deze samenwerking. De combinatie met de enige biologische kruidenierswinkel in Delden is uniek en op deze manier kan het lokale gastheerschap ook in Delden gewaarborgd worden.

 6. VVV bon verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe, eigentijdse VVV Cadeaukaart

  VVV bon verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe, eigentijdse VVV Cadeaukaart

  ‘Geven wordt nog leuker’ is de slogan waarmee VVV Nederland de vervanger van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon vanaf 1 november as. introduceert. De nieuwe VVV Cadeaukaart biedt van alle cadeaukaarten in Nederland het grootste cadeauaanbod in winkels én webshops. Bovendien is het bedrag wat op de cadeaukaart staat in delen te besteden.