1. Goor haalt de vakantiegangers op!

  Goor haalt de vakantiegangers op!

  Vanaf 6 juni t/m 12 september kunnen vakantiegangers, die vakantie vieren bij één van de 25 deelnemende vakantieadressen in Hof van Twente op de vrijdag gratis van hun vakantie-adres worden opgehaald en naar Goor worden gebracht. Natuurlijk worden ze ook weer gratis teruggebracht.

 2. VVV Magazine Hof van Twente 2014 is gepresenteerd!

  VVV Magazine Hof van Twente 2014 is gepresenteerd!

  Herman Rupert, voorzitter Ondernemersplatform Hof van Twente, heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2014 boordevol toeristische informatie.

 3. VVV Tourist info Goor open voor publiek

  VVV Tourist info Goor open voor publiek

  VVV Tourist info Goor is vanaf 7 maart jl. weer open voor publiek. Het agentschap is als shop in shop formule ondergebracht bij de Bibliotheek aan de Höfte in Goor.

 4. Twente Info Punten: toeristische informatie ook op uw locatie?

  Twente Info Punten: toeristische informatie ook op uw locatie?

  De Twentse VVV’s, Tourist Info’s en het Twents Bureau voor Toerisme hebben samen het initiatief genomen om hun toeristische informatie naar uw gast toe te brengen. Hiervoor is het Twente Info Punt ontwikkeld, een service die uw gasten die informatie verstrekt waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

 5. Tourist info Diepenheim als servicepunt geopend

  Tourist info Diepenheim als servicepunt geopend

  Tourist info Diepenheim is vanaf 1 december jl. weer te bezoeken op de 'oude' locatie in 't Plumershuuske, Grotestraat 49 in Diepenheim. De voormalige VVV is als shop in shop formule ondergebracht bij Opnieuw Mode en Design van Alda Assink. Diepenheim is de eerste kern in de gemeente waar de Tourist info als servicepunt wordt gepresenteerd en fungeert hiermee als een pilot voor Hof van Twente Toerisme.

 6. Hof van Twente Toerisme zoekt frontoffice medewerkers

  Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is Hof van Twente Toerisme op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de Tourist info Hof van Twente gaan bemannen. Er wordt gewerkt in een bezetting van twee personen per dag(deel) van maandag t/m zaterdag (en bij evenementen ook op zondag) vanuit de vestiging aan de Langestraat 29 in Delden. Naast balie, winkel en telefoon behoren ook het verwerken van zowel e-mailaanvragen als bestellingen uit de webwinkel tot de werkzaamheden.

 7. Nieuw: picknicken en fietsen in Markelo

  Nieuw: picknicken en fietsen in Markelo

  Hof van Twente Toerisme (voorheen VVV Hof van Twente) heeft in samenwerking met Echte Bakker Meinders uit Markelo een nieuw arrangement ontwikkeld: Picknicken en fietsen in Markelo. Het programma Picknicken in Markelo bestaat uit de Vijf sterren Fietsroute Hof van Twente, een lunch die in verschillende variaties te verkrijgen en eventueel een unieke, Twentse picknicktas.