1. Wat is het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015?’

  Wat is het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015?’

  Naast de verkiezing van ‘Leukste uitje van Nederland’ en het leukste uitje per provincie lanceert het Land van ANWB in samenwerking met ANWB Vrijwilligers dit jaar óók de verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015’. Een ledenjury boog zich onlangs over de 34 inzendingen en stelde een top 7 samen. Op 30 maart wordt de winnaar bekendgemaakt, gekozen door een vakjury.

 2. Adverteer nu in het VVV magazine Hof van Twente 2015

  Adverteer nu in het VVV magazine Hof van Twente 2015

  In 2015 wordt het succesvolle toeristische VVV magazine Hof van Twente opnieuw uitgegeven. Dit jaar is er onder meer aandacht voor de hoofdthema’s Kunst in Hof van Twente en 70 jaar bevrijding. Via deze mailing krijgt u de gelegenheid om advertentieruimte te reserveren, vanaf € 175,-.

 3. Toeristisch samenwerkingsproject ZEB gepresenteerd!

  Toeristisch samenwerkingsproject ZEB gepresenteerd!

  Op zaterdag 29 november 2014 heeft Harry Scholten, wethouder financiën gemeente Hof van Twente, het eerste exemplaar ontvangen van de waaier met routes en arrangementen van het Toeristisch samenwerkingsproject Zuidermaten Elsenerbroek Bullenaarshoek (ZEB).

 4. Goor haalt de vakantiegangers op!

  Goor haalt de vakantiegangers op!

  Vanaf 6 juni t/m 12 september kunnen vakantiegangers, die vakantie vieren bij één van de 25 deelnemende vakantieadressen in Hof van Twente op de vrijdag gratis van hun vakantie-adres worden opgehaald en naar Goor worden gebracht. Natuurlijk worden ze ook weer gratis teruggebracht.

 5. VVV Magazine Hof van Twente 2014 is gepresenteerd!

  VVV Magazine Hof van Twente 2014 is gepresenteerd!

  Herman Rupert, voorzitter Ondernemersplatform Hof van Twente, heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2014 boordevol toeristische informatie.

 6. VVV Tourist info Goor open voor publiek

  VVV Tourist info Goor open voor publiek

  VVV Tourist info Goor is vanaf 7 maart jl. weer open voor publiek. Het agentschap is als shop in shop formule ondergebracht bij de Bibliotheek aan de Höfte in Goor.

 7. Twente Info Punten: toeristische informatie ook op uw locatie?

  Twente Info Punten: toeristische informatie ook op uw locatie?

  De Twentse VVV’s, Tourist Info’s en het Twents Bureau voor Toerisme hebben samen het initiatief genomen om hun toeristische informatie naar uw gast toe te brengen. Hiervoor is het Twente Info Punt ontwikkeld, een service die uw gasten die informatie verstrekt waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

 8. Tourist info Diepenheim als servicepunt geopend

  Tourist info Diepenheim als servicepunt geopend

  Tourist info Diepenheim is vanaf 1 december jl. weer te bezoeken op de 'oude' locatie in 't Plumershuuske, Grotestraat 49 in Diepenheim. De voormalige VVV is als shop in shop formule ondergebracht bij Opnieuw Mode en Design van Alda Assink. Diepenheim is de eerste kern in de gemeente waar de Tourist info als servicepunt wordt gepresenteerd en fungeert hiermee als een pilot voor Hof van Twente Toerisme.