Goor haalt de vakantiegangers op!

Vanaf 6 juni t/m 12 september kunnen vakantiegangers, die vakantie vieren bij één van de 25 deelnemende vakantieadressen in Hof van Twente op de vrijdag gratis van hun vakantie-adres worden opgehaald en naar Goor worden gebracht. Natuurlijk worden ze ook weer gratis teruggebracht.

De actie geldt alleen op vrijdag van 6 juni t/m 12 september tussen 9 en 17 uur. Uitzondering is de vrijdag 27 juni (School- en Volksfeest) dan alleen tussen 9 en 13 uur. Buiten deze tijden geldt vervoer tegen normaal taxitarief.

Op vrijdag is er tevens de weekmarkt. De taxi stopt op de Schoolfeestweide. Opstapplaats voor de terugweg is het station.

De actie is tot stand gekomen door het beschikbaar stellen van een subsidie door de Provincie Overijssel, eind 2013. De subsidie was speciaal bedoelt voor een aantal gemeenten om daarmee te proberen het winkelgebied weer een stimulans te geven. Eén van de pijlers waarop Goor Collectief de subsidie-aanvraag heeft ingediend, was het aanbieden van vervoer naar Goor op commerciële basis.