Vakantiekrant Zomer in de Hof 2022 is weer uit!

Ook deze zomer valt er genoeg te beleven in Hof van Twente, dat bewijst wel de Zomer in de Hof Vakantiekrant 2022 met o.a. tips voor een dagje uit, evenementenagenda en een gratis fietsroute.

Veel verschillende evenementen en exposities, lekker actief bezig zijn, shoppen bij lokale ondernemers en genieten bij de horeca. Fiets de gratis fietsroute of ga puzzelen en ding mee naar één van de Hof van Twente pakketten. Maak je eigen sorbet of cocktail met behulp van de recepten van Cafetaria Uit de Kunst en de Weijenborg. Naast het voorwoord van burgemeester Ellen Nauta komen ook Willy Rohaan en het team van Kasteel Warmelo aan het woord: hoe ziet hun zomer in de Hof eruit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nieuwsgierig?
Bekijk de uitgave hier online

Over Zomer in de Hof
Zomer in de Hof is een extra uitgave van HofMarketing en Hofweekblad i.s.m. gemeente Hof van Twente. De oplage is 29.000, waarvan er 22.000 huis-aan-huis worden verspreid als bijlage bij het Hofweekblad. De overige 7.000 worden bij de VVV Informatiepunten, toeristische verblijfsaccommodaties en op leestafels neergelegd.

Foto's cover:

  • Jongens in het zwembad > Piet Brummer
  • Sorbets > Cafetaria Uit de Kunst
  • Kasteel Twickel > André Geerdink
  • Fietsers > Arjen Keppels Fotografie↵