VVV Magazine Hof van Twente 2014 is gepresenteerd!

Herman Rupert, voorzitter Ondernemersplatform Hof van Twente, heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2014 boordevol toeristische informatie.

Herman Rupert, voorzitter Ondernemersplatform Hof van Twente, heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2014 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2014 in het teken van Oranje, vanwege de Oranjefietsroute en de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden, Nederland Fietsland en het Jaar van het Paard. Vanuit elke kern wordt een fietsroute of arrangement uitgelicht.

Het VVV Magazine Hof van Twente 2014 geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Landgoederen, molens en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. Eveneens gevarieerd is het aanbod van horecagelegenheden en overnachtingaccommodaties. In het magazine staat het jaaroverzicht van de evenementen vermeld, evenals een impressie van arrangementen en vele tips voor een dagje uit. VVV Hof van Twente richt zich met deze uitgave voornamelijk op de toerist, maar het is ook interessant voor de recreant en inwoner van Hof van Twente.

Het VVV Magazine Hof van Twente 2014 ligt op verschillende regionale, landelijke beurzen en is gratis af te halen bij onder meer de VVV Hof van Twente in Delden en bij de VVV Agentschappen in Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Bekijk hier het magazine digitaal of bestel een exemplaar in de webwinkel.

VVV Hof van Twente wenst een ieder een goed toeristisch jaar toe!