Magazine Hof van Twente 2020 nu te verkrijgen!

Het Magazine Hof van Twente is voor 2020 weer vernieuwd! De uitgave staat boordevol toeristische informatie, tips voor een dagje uit en evenementen. Nieuw dit jaar is Shoppen in de Hof.

Het Magazine Hof van Twente 2020 is ook nu weer compleet vernieuwd en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Landgoederen, molens en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. Nieuw in de uitgave is het thema shoppen. Ruim 20 bijzondere winkels presenteren zich met extra tekst en foto's. Ook worden de zes kernen uitgelicht, staan de populaire evenementen vermeld en zijn er columns van profvoetballer Mike te Wierik, stadsgids Fredien Morsink en Eurovisiesongfestival winnares Getty Kaspers. Natuurlijk ontbreekt het overzicht Zien & Doen en Slapen, eten & drinken niet. HofMarketing richt zich met deze uitgave voornamelijk op de toerist, recreant en inwoner.

Het Magazine Hof van Twente 2020 is gratis af te halen bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente en of te downloaden via deze link. De toeristische ondernemers ontvangen in de komende dagen exemplaren voor de gasten.