B&B Gastenboerderij De Ziel bekroond in verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland

B&B Gastenboerderij De Ziel is woensdag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast in de 3-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B liet twee accommodaties uit Veenendaal en Markelo achter zich in de verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland.

B&B Gastenboerderij De Ziel dankt de winst ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland. Gasten geven ‘Gastenboerderij De Ziel’ gemiddeld een 9.4 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. Een authentiek pand, nette gastenkamers met privébadkamers en een fantastisch ontbijt.Gastenboerderij De Ziel heeft met volle overtuiging de koppositie behaalt in de 3-tulpencategorie.

B&B Gastenboerderij De Ziel was samen met Shalom Bed and Breakfast uit Veenendaal (Utrecht) en B&B Landgoedgoed Driebelterveld uit Markelo (Overijssel) genomineerd in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen. Dit is de middenklasse binnen het B&B-classificatiesysteem.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij dit classificatiesysteem zijn zo’n 500 B&B’s in Nederland geclassificeerd. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 Tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.