Twente Info Punten: toeristische informatie ook op uw locatie?

De Twentse VVV’s, Tourist Info’s en het Twents Bureau voor Toerisme hebben samen het initiatief genomen om hun toeristische informatie naar uw gast toe te brengen. Hiervoor is het Twente Info Punt ontwikkeld, een service die uw gasten die informatie verstrekt waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Toeristische informatie op locatie, dat is kort samengevat wat een Twente Info Punt biedt. Een service die uw gasten die informatie verstrekt waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Dus geen algemene app of mobiele site met àlle info, maar een infoscherm dat gerichte informatie toont over wat er in de directe omgeving te doen is. Eventueel aangevuld met een folderservice.

Een Twente Info Punt is een aanwinst voor alle plaatsen waar verblijfstoeristen, dagrecreanten én eigen inwoners komen. Er is keuze een balie-/tafeldisplay, een digitale zuil, een wandpaneel (display met folderservice) en een folderrek. De eerste drie zijn voorzien van een tablet met actuele to-do-tips op basis van locatie en datum. Alle voor gebruik binnen en in de herkenbare toeristische uitstraling van Twente. Kortom: uw gasten en bezoekers zijn tevreden met 24/7 up-to-date informatie.

Een Twente Info Punt vraagt een éénmalige investering in de aanschaf van het informatiesysteem (van € 295,- tot € 1995,-) en een jaarlijkse licentiebijdrage (van € 50,- tot € 295,-) voor het gebruik van de software en helpdesk. Kortom: voor minder dan de prijs van één drukwerkadvertentie beschikt u over een eigen Twente Info Punt met ondersteuning en bent u met ambassadeur van toeristisch Twente!

Meer weten?

Download hier de informatiefolder en het bestelformulier. Of neem voor een nadere toelichting of demonstratie van het digitale infosysteem contact met Hof van Twente Toerisme op.