Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

HofMarketing heeft zich ten doel gesteld het stimuleren van het wonen, werken en recreëren naar en binnen Hof van Twente. Hierbij wordt er samengewerkt op (Eu)regionaal, provinciaal, landelijk en thematisch gebied met als doel om de kernkwaliteiten in de gemeente Hof van Twente te versterken. Voor de periode september 2019-januari/februari 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.

De professionele en jonge organisatie HofMarketing is samen met ondernemers, verantwoordelijk is voor het vermarkten van Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren, ook het lokale gastheerschap valt hieronder. Door middel van goed ontvangst, actuele 24-uurs (toeristische) informatievoorziening, (innovatieve) productontwikkeling en (interactieve) promotie zowel lokaal als Hofbreed worden de toerist, recreant en inwoner bediend. HofMarketing geeft hiermee een impuls aan o.a. de vrijetijdseconomie. Dat is goed voor de consument, het bedrijfsleven, de lokale overheid en de regio Twente.

Het adequaat inspelen op de veranderende consumenten-/ondernemersvraag en het vermarkten van het (toeristisch) aanbod in Hof van Twente verlangt een professionele organisatie die nauw samenwerkt met het (toeristisch) bedrijfsleven, Twente Marketing, de overheid en andere stakeholders zoals woningcorporaties, makelaars en ondernemersverenigingen.

Werkzaamheden
Ter ondersteuning van de vaste medewerkers zijn wij op zoek naar een proactieve HBO stagiair met een commerciële opleiding die het leuk vindt om ondersteuning te bieden bij de diverse promotie en marketing activiteiten (online en offline), productontwikkeling en het adviseren van evenementenorganisaties en ondernemers. Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn het opstellen van persberichten, het maken van nieuwsbrieven, ontwikkelen van een route, participeren bij de realisatie van een nieuw magazine, creëren van content voor diverse websites en social media kanalen. Indien je een managementstage doet zijn er ook tal van mogelijkheden voor een onderzoeks- en adviestraject.

Functieprofiel
- Je studeert marketing/communicatie, hbo toerisme of een gelijkwaardige commerciële HBO-opleiding
- Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
- Communicatief sterk en taalvaardig
- Een zelfstandige en stressbestendige werkhouding
- Affiniteit met Hof van Twente is een pré

Wij bieden
- Een uitdagende en afwisselende stage in een nieuwe organisatie
- Een werkplek in Goor
- Een prettige werkomgeving met een collegiale en informele sfeer
- Een passende stagevergoeding

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stageplaats dan kun je contact opnemen met Evelien Meijer, tel. 06-24338550 of per mail .