Tourist info Diepenheim als servicepunt geopend

Tourist info Diepenheim is vanaf 1 december jl. weer te bezoeken op de 'oude' locatie in 't Plumershuuske, Grotestraat 49 in Diepenheim. De voormalige VVV is als shop in shop formule ondergebracht bij Opnieuw Mode en Design van Alda Assink. Diepenheim is de eerste kern in de gemeente waar de Tourist info als servicepunt wordt gepresenteerd en fungeert hiermee als een pilot voor Hof van Twente Toerisme.

De tijden zijn voorbij dat er vanachter de balie gewacht wordt op de toerist en ondernemer. De consument moet opgezocht worden in nauwe samenwerking met de ondernemer. Hof van Twente Toerisme heeft haar beleid hierop aangepast, mede vanwege de financiƫle omstandigheden waarbij de kosten (personeel en huisvesting) verminderd en de opbrengsten (door promotie-activiteiten) verhoogd moeten worden.

Het toeristisch infopunt in Diepenheim maakt deel uit van Twente Tourist info, de formule met de letter i gecombineerd met het Twents ros, dat in 2014 in de regio verder uitgerold wordt. De toerist, recreant en inwoner krijgen hiermee op het gebied van toeristische informatievoorziening een eenduidig Twents beeld. Tourist info Diepenheim zal zich met de nieuwe uitstraling eind mei volgend jaar presenteren in het nieuwe Cultureel Centrum de Pol. Tot die tijd kunt u van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur terecht bij Opnieuw Mode en Design, Grotestraat 49 in Diepenheim.