Marriët de Beer aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente.

Marriët de Beer-Eijkelkamp gaat aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. Ze volgt hiermee Mark van het Bolscher op en gaat in ca. 1 tot 2 dagen het lokale gastheerschap verder inrichten.

Hierbij wordt er uiteraard samengewerkt met o.m. de ondernemers in Hof van Twente, de gemeente Hof van Twente en Twente Marketing. Marriët heeft ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Ze heeft een toeristische opleiding gevolgd en de nodige ervaring opgedaan bij o.a. Hotel Krasnapolsky, Tourist info Rijssen-Holten en de Reggehof.

Marriët volgt hiermee Mark van het Bolscher op, die zijn werk uitstekend heeft uitgevoerd. Met het door hem opgeleverde advies kunnen we nu de juiste stappen richting de toekomst zetten. Marriët gaat zich vooral richten op de implementatie van de lokale marketingpakketten, het zetten van de stap richting HofMarketing en het aansturen van de VVV organisatie. Doordat Marriët als kwartiermaker aan de slag gaat, trekt zij zich terug uit het bestuur van VVV Hof van Twente.

Marriët de Beer