VVV Agentschap Goor is officieel geopend!

Het VVV Agentschap in Goor is vanochtend op feestelijke wijze officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, overhandigde na een korte speech het VVV bord aan Marsha Plevier, eigenaresse van Lekker Leuk.

Het assortiment van dit VVV Agentschap bestaat uit o.m. fiets-, wandel- en autoroutes en souvenirs. Op de tablet wordt de toeristische informatie en evenementenagenda digitaal weergegeven. Het VVV Agentschap is dagelijks geopend, ligt centraal tussen het station en het centrum en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Bij Lekker Leuk kunnen bezoekers onder het genot van een kop koffie of thee met een heerlijk stuk taart, bonbons of een ijsje de toeristische informatie uit te zoeken. Ook kunnen er bijzondere cadeautjes worden samengesteld van Twentse artikelen gecombineerd met chocolade en/of verse thee.

Het team van Lekker Leuk heeft inmiddels de training lokaal gastheerschap gevolgd waarbij door de VVV uitleg is gegeven over o.a. de producten. De VVV blijft echter verantwoordelijk voor het assortiment en de promotieactiviteiten van Goor. Een en ander in samenwerking met het Toeristisch platform Goor.