Boeken- en Platenmarkt Diepenheim verder onder Heerlijcke Markt Diepenheim

Jarenlang heeft VVV Hof van Twente i.s.m. het Toeristisch Platform Diepenheim op de eerste zondag van juli de Boeken- en Platenmarkt georganiseerd. In goed overleg met Toeristisch Platform Diepenheim is besloten dat de Boeken- en Platenmarkt in Diepenheim komt te vervallen als evenement van de VVV. De Heerlijcke Markt Diepenheim neemt de organisatie over als onderdeel van de Heerlijcke Markt.

Jarenlang heeft VVV Hof van Twente i.s.m. het Toeristisch Platform Diepenheim op de eerste zondag van juli de Boeken- en Platenmarkt georganiseerd. In goed overleg met Toeristisch Platform Diepenheim is besloten dat de Boeken- en Platenmarkt in Diepenheim komt te vervallen als evenement van de VVV. Deze keuze is gemaakt vanwege veranderende taken voor de VVV en de beperkte capaciteit qua uren voor (professionele) ondersteuning, maar ook een dalend aantal kramen op de laatste edities waardoor het lastig is gebleken de markt rendabel te houden.

Hoe nu verder?
Op de eerste zondag van de maand vindt in Diepenheim traditiegetrouw de Heerlijcke Markt plaats. De VVV heeft de organisatie van de Heerlijcke Markt benaderd om de organisatie van de Boeken- en Platenmarkt over te nemen. Hier hebben zij positief op gereageerd. De organisatie van de Heerlijcke Markt is te bereiken via .