Beleef de nieuwe knooppuntnetwerken!

De laatste informatie voor iedereen die graag in Twente op de fiets stapt en gebruik maakt van het fietsnetwerk of andere routenetwerken in Twente.

Fietsnetwerk Twente
Als fietser kun je vanaf nu het vernieuwde Fietsnetwerk Twente Beleven. Het Fietsnetwerk Twente is het laatste jaar sterk verbeterd. Zo zijn knelpunten opgelost, nieuwe fietspaden geïntegreerd en zijn er mooie routes rondom steden aangelegd. Het fietsnetwerk bestaat uit ongeveer 2500 km aan elkaar gekoppelde routes, waarvan 500 km de Duitse grens overgaat. Op elk knooppunt vind je informatiepanelen en de routes zijn tweezijdig bewegwijzerd. In Twente komen de knooppunten ook vaak gecombineerd voor. Het begrip gecombineerde knooppunten wordt in de graphic op de kaart visueel toegelicht. Stel je eigen fietsroute samen door middel van knooppunten voor een ultieme Twentse belevenis.

Het vernieuwde Fietsnetwerk Twente bestaat uit twee kaarten, die te koop zijn bij de VVV. Op de kaarten staan de knooppunten, een aantal bewegwijzerde themaroutes en bijzondere verhalen van fanatieke fietsers.

Bestel hier de fietskaart voor Zuid Twente, de ideale kaart om Hof van Twente met de fiets te ontdekken.

Mountainbikenetwerk
Het mountainbikenetwerk Twente bestaat uit ongeveer 700 km aan uitdagende mountainbikeroutes met vele singletracks. De routes hebben gekleurde pijlen. Startpunten zijn te herkenen aan het informatiepaneel. Volg de gekleurde routes van een startpunt, kies een verkorte route of fiets juist meerdere routes aan elkaar. Kortom, beleef het vernieuwde mountainbikenetwerk van Twente met zes nieuwe routes en bijzondere verhalen van fanatieke mountainbikers. Bestel nu het mtb-netwerk Twente via de webwinkel.

Paardrijnetwerk
Het paardrijnetwerk Twente bestaat uit ongeveer 1500 km aan elkaar gekoppelde routes en aparte ruiterpaden. Bij alle startpunten vind je een ifnormatiepaneel en de routes zijn tweezijdig bewegwijzerd. In Twente komen de paardrijknooppunten ook vaak gecombineerd voor. Routes welke alleen geschikt zijn voor ruiters, worden in de bewegwijzering aangegeven met een cap. Bypasses voor menners aan de hand een wieltje. Het paardrijnetwerk brengt je langs de mooiste plekjes van Twente. Nieuw! Stel je eigen routepakket samen met behulp van het vernieuwde paardrijnetwerk van Twente en bijzondere verhalen van fanatieke ruiters. Ga naar de webwinkel om de kaarten te bestellen.

Bestellen voor ondernemers

Als ondernemer kunt u de routekaarten met korting inkopen bij de VVV, zodat u deze kunt verkopen aan de gast. Geef uw bestelling door via info@vvvhofvantwente.nl. Indien gewenst worden de kaarten bij u bezorgd.