Selfie wedstrijd voor 15-jarigen uit Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd! Ben jij net zo oud als de gemeente, of word je dit jaar nog 15? Dan kun je meedoen met de wedstrijd Selfie in Hof van Twente.

Wat voor wedstrijd is dat dan?

Je gaat ’Selfies’ maken op plekken in Hof van Twente die voor jou bijzonder zijn. Je kiest zelf de plek uit en de foto’s die je maakt stuur je op naar MIKC, een groep kunstenaars uit Delden. Uit de Selfies kiest een vakkundige jury de 15 leukste, gekke, mooiste of meest inspirerende foto’s. Die worden afgedrukt op beachvlaggen die bij de sporthallen, culturele centra, bibliotheken en buurthuizen in Hof van Twente komen te staan. Ook bij de open dag van het gemeentehuis op 1 oktober worden ze neergezet. Voor het afdrukken van deze foto’s moeten jij en je ouders wel toestemming geven.

Prijzen

Met deze wedstrijd zijn leuke prijzen te winnen:

1e prijs: Actioncam van Sony met afstandsbediening

2e prijs: Nikon onderwatercamera

3e prijs: Verrassing voor je hele klas of vriendengroep

4 t/m 15e prijs: Selfiestick Urban Revolt wireless selfiestick Bluetooth

De 15 prijswinnaars krijgen naast een mooie prijs ook een VIP tour door de Hof, samengesteld door kunstenaar C.P. Berbee. Zij kunnen de workshop Avatar(film) volgen en er worden filmpjes gemaakt.

Doe mee!

Ben jij goed in selfies maken en wil je leuke prijzen winnen, dan is dit je kans! Ook kun je, als je het leuk vindt, met je klas of met je vriendengroep meedoen. Meedoen is simpel: Stuur je Selfie met je naam en adres voor 1 april 2016 naar info@mikc.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar info@mikc.nl of bel met Bertine Bosch: 06-14 26 82 99.