VVV Informatiepunt Markelo

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 13:00
Adres
Goorseweg 1, 7475BB Markelo

VVV Informatiepunt Markelo

Welkom in Markelo! VVV Informatiepunt Markelo informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden in Markelo.

Je kunt bij VVV Informatiepunt Markelo terecht voor o.a. wandel- en fietsroutes en souvenirs. VVV Agentschap Markelo is gevestigd als shop-in-shop in het Infocentrum Markelo. Diverse cadeaubonnen zijn te koop bij Boekhandel Prins of bij VVV Hof van Twente in Delden.

Een van de oudste dorpen van Twente, met opvallend glooiende essen en vijf heuvels. Markelo heeft veel agrarische buurtschappen, waar moderne bedrijfsvoering gekoppeld is aan tradities.

Bezienswaardigheden zijn de Martinuskerk, de Molen van Buursink De Hoop (een wind-, koren- en pelmolen) en museumboerderij Eungs Schöppe. Er zijn veel jaarlijks terugkerende evenementen, zoals het Dorpsfeest Markelo en de openluchtvoorstellingen in de Kösterskoele.

Wegwijs in Markelo 2018
Download hier Wegwijs in Markelo 2018. Een boekje vol met toeristische informatie over Markelo. De uitgave is tevens gratis te verkrijgen bij het VVV Informatiepunt en ondernemers in Markelo.

Evenementen in Hof van Twente

Kunstroute Markelo

Thema: KunstStof

Locatie
VVV Informatiepunt Markelo, Markelo

Ben je een liefhebber van kunst? Dan moet je deze route echt fietsen of rijden! Langs de fraaie route staan tijdelijk schilderijen en ruimtelijke kunstwerken opgesteld.