Ondernemersverenigingen

 1. Ondernemend Markelo

  Ondernemend Markelo

  Ondernemend Markelo is de nieuwe ondernemersvereniging van Markelo en wil andere accenten zetten dan voorheen Ondernemers Vereniging Markelo deed.

 2. DOV Delden

  DOV Delden

  Adres
  Molenstraat 14, 7491 BG Delden

  De Deldense Ondernemers Vereniging vertegenwoordigt de ondernemers uit Delden bij de gemeente en andere overheden en behartigt hun gezamenlijke belangen. De DOV is daarom actief betrokken bij allerlei projecten in de gemeente die de ondernemers aangaan.

 3. Goor Collectief

  Goor Collectief

  Adres
  Postbus 111, 7470 AC Goor

  Goor Collectief is een in 1988 opgerichte ondernemersvereniging bestaande uit de volgende secties met elk een eigen bestuur: HIND ( Handel, Industrie, Nijverheid, Dienstverlening),Detail & Horeca en Senioren

 4. Ondernemend Bentelo

  Ondernemend Bentelo

  Adres
  Beukenlaan 5, 7497 MJ Bentelo

  De oprichting van Ondernemend Bentelo is in 2006 een feit. Met ruim 90 leden is er een gezonde mix van ondernemers en branches.

 5. Ondernemersvereniging Diepenheim

  Ondernemersvereniging Diepenheim

  Adres
  Grotestraat 36, 7478 AC Diepenheim

  De Ondernemersvereniging Diepenheim is opgericht op 6 juni 1996 en heeft ten doel 'Het samenbrengen en behartigen van de belangen van de Diepenheimse ondernemers'.

 6. SIO Hengevelde

  SIO Hengevelde

  Adres
  Janninksweg 1, 7496 PT Hengevelde

  SIO staat voor Samen In Ondernemen. Een belangrijke doelstelling voor de Hengeveldse ondernemersvereniging met circa 120 leden. Het delen van kennis en ervaring maakt ondernemen aantrekkelijker en plezieriger.