Dienstverlening & bedrijven

 1. JR Wijn en Spijs

  JR Wijn en Spijs

  Adres
  Ripperdalaan 10, 7491BZ Delden

  De Wijnspijsadvieswijzer is één van de eerste producten die door JR Wijn en Spijs is ontwikkeld. De ontdekking om de juiste wijn bij spijs te combineren. JR Wijn en Spijs organiseert arrangementen en evenementen en componeert met de thema's gastronomie, kunst, cultuur en natuur.

 2. Vos Autotechniek

  Vos Autotechniek

  Adres
  Wheedwarsweg 18, 7471GG Goor

  Vos Autotechniek is een bedrijf dat een totaal service biedt voor alle auto zaken. Voor zowel bedrijf als particulier. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, aircoservice, storingsdiagnose etc. Vos Autotechniek garandeert korte doorlooptijden, gunstige uurtarieven en zeer ruime openingstijden.

 3. De Rozenboog

  De Rozenboog

  Adres
  Grotestraat 90, 7478AE Diepenheim

  “De Rozenboog”, gelegen in het centrum van Diepenheim, maakt zelfontworpen ijzeren tuindecoraties op maat.

 4. Eeckhof

  Eeckhof

  Adres
  Burgemeester Buyvoetsplein 76, 7497NE Bentelo

  Eeckhof helpt graag bij het denken in nieuwe kansen en mogelijkheden. Samen met de betrokkenen wordt er een plan opgesteld waar iedereen enthousiast over is, zodat er een mooi resultaat gerealiseerd kan worden.

 5. Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen

  Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen

  Adres
  Schoolstraat 1, 7475AH Markelo

  De notarissen en kandidaat-notarissen van Geurts & Verbeek staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Je ontvangt een gedegen advies en je wordt gewezen op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 6. ten dAm Architecten

  ten dAm Architecten

  Adres
  Grotestraat 19, 7478AA Diepenheim

  ten dAm Architecten is een innovatief en inspirerend ontwerpbureau. Het kantoor is gevestigd in het oude statige gemeentehuis.

 7. Deltex B.V.

  Deltex B.V.

  Adres
  Brinkweg 28, 7491ET Delden

  Deltex maakt al meer dan 54 jaar beddengoed op z’n best.

 8. Autoschade Hartgerink

  Autoschade Hartgerink

  Adres
  Goorsestraat 39a, 7496AC Hengevelde

  Al bijna 50 jaar herstelt Autoschade Hartgerink alle soorten schades aan auto's en caravans. Het bedrijf is onderdeel van Autotbedrijf Hartgerink in Hengevelde.

 9. Kuipers Bandenservice B.V.

  Adres
  Spechthorstweg 8, 7491GH Goor

  Kuipers bandenservice is VACO gecertificeerd. Het betekent dat dit bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.

 10. Schildersbedrijf G. Wissink

  Schildersbedrijf G. Wissink

  Adres
  Wheeweg 31c, 7471EV Goor

  Sedert 1811 heeft Schildersbedrijf Wissink kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals rijtuigen, kastelen, de eerste fabrieken in Goor, maar ook aan sluizen en bruggen ten tijde van de aanleg van het Twentekanaal.