Evenementen in Hof van Twente

Weekmarkt Hengevelde

Aanvang
Locatie
Weekmarkt Hengevelde, Hengevelde

Elke dinsdag is er een gezellige warenmarkt in Hengevelde waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden.

Jubileumexpositie Old Deep'n

Aanvang
Locatie
Ottenhuis, Diepenheim

Expositie met ansichtkaarten van Herman Bruil, schilderijen over Diepenheim van Jan Bannink en Gerard J. Bos, maquette van de watermolen, film over watermolen Den Haller en verder meerdere historische attributen.

Zandsculpturen

bij Kasteel Warmelo

Aanvang
Locatie
Landgoed Warmelo, Diepenheim

Vanaf dinsdag 30 april tot en met zondag 6 oktober kun je de meest waanzinnige zandsculpturen bewonderen in de tuin rondom Kasteel Warmelo. Top kunstenaars uit diverse landen hebben eraan meegewerkt!

Jeugdfilm: Casper en Emma maken Theater

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op dinsdag 30 april 2019 draait in Het Beaufort de jeugdfilm ”Casper en Emma”. De voorstelling begint om 14.00 uur. De toegangsprijs is € 3,00 inclusief een pauzedrankje.

Foto- Expositie Zout

Aanvang
Locatie
Zoutmuseum Delden, Delden

Foto's en fotobewerkingen gemaakt door leden van de fotobond, Nederlands centrum vrijtijds fotografen. Zout gezien door de lens van creatieve fotografen.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbosspelen

Kinderfilm

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Op dinsdag 30 april 2019 speelt de film de Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbosspelen in Filmhuis Alleman. Met De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen is meneer de Uil weer terug van weggeweest.

Filmhuis Alleman: Becoming Astrid

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Op dinsdag 30 april draait de film Becoming Astrid in Filmhuis Alleman. Deze film is een fraaie biografisch drama over de jonge jaren van Astrid Lindgren.