Evenementen in Hof van Twente

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Women of Japan

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Alexandra Roozen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Expositie Kruisweg Hofkerk

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Goor

Maandenlang hebben ze er aan gewerkt, mensen van binnen en van buiten de kerk. Veertien kunstenaars (amateur en professioneel) uit Hof van Twente legden hun ziel en zaligheid in het maken van een Kruisweg in 14 staties.

Thomas Acda - Motel

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Thomas Acda is terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Reikhalzend kijken we uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda.

Passieconcert Opus’94

Aanvang
Locatie
R.K. of Nieuwe Blasius, Delden

Het Hengelose koor Opus'94 geeft een passieconcert in de Heilige Blasiuskerk te Delden. Uitgevoerd zullen worden o.a. Son of God Mass van James Whitbourn en delen van het Agnus Dei van Egil Hovland.

Vinyl Night bij eetcafé de Burgemeester

Aanvang
Locatie
Eetcafé de Burgemeester, Delden

Vier enthousiaste Deldenaren hebben een fantastische playlist gemaakt met topnummers uit de '60, '70 en '80's. Zaterdag 30 maart aanstaande wordt in Delden voor de vierde keer de Vinyl Night gehouden.