Evenementen in Hof van Twente

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

IVN Diepenheim onderhoud

Aanvang
Locatie
Diepenheim, Diepenheim

IVN Diepenheim onderhoudt in het buitengebied van Diepenheim ruim 800 knotwilgen. Eens in de 3 jaar is elke boom aan de beurt om te worden geknot.

Ankie van Huizen

Expositie

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Goor, Goor

Vanaf 8 november 2019 is de expositie van Ankie van Huizen te bezichtigen bij Kunstuitleen Hof van Twente. Hiermee wil de Kunstuitleen een hommage brengen aan Ankie van Huizen, een kunstenaar, waarvan de kunstuitleen al jarenlang kunstwerken uitleent.

Twentse Winterwandeling

Aanvang
Locatie
Wijngaard Hof van Twente, Bentelo

Op zaterdag 25 januari vindt er een Twentse Winterwandeling plaats vanaf 10.30 uur inclusief lunch, wijnproeverij en meer.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Beethovenrecital

met pianist Santiago Costa

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Het Beethovenjaar 2020 is begonnen! Beethoven werd 250 jaar geleden geboren en staat in dit muziekjaar centraal op veel concerten. Het concertprogramma van de Cultuurvrienden Oude Blasius Delden opent dan ook met een volledig Beethovenprogramma.

Gestampte meisjes

F*ke it

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Naast dat een avondje cabaret leuk en gezellig is, is het ook nog gezond! Het vermindert stress, maakt je mooier en aantrekkelijker en bovendien heeft dat weer een positieve uitwerking op de mensen om je heen.

Dansavond met de Band Wheels

Aanvang
Locatie
Café Spoolder, Bentelo

Gooi de heupjes los op zaterdagavond 25 januari tijdens de Dansavond met de Band Wheels. Een gezellige dansavond voor jong en oud!

Kwekweschudders

Bonbons in luxe verpakking

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Toneelvereniging de Kwekweschudders spelen het ondeugende blijspel: Bonbons in luxe verpakking. Wanneer geef je iemand een luxe doos Bonbons? Om iets goed te maken? Zomaar? Of om een gesprek leuk in te leiden?

Local Heroes in de Pol

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Een groot muzikaal feest met talentvolle artiesten uit Diepenheim en de omgeving staan zaterdagavond 25 januari op het podium in Herberg de Pol.