Evenementen in Hof van Twente

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Women of Japan

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Kapellen Festival

Frühschoppen

Aanvang
Locatie
Grote Feesttent, Goor

Vier regionale topkapellen staan garant voor een heerlijke middag Alpenmuziek, aan lange tafels die tot 18.00 uur zal duren. Dit grote spektakel is georganiseerd in het kader van het 100- jarig bestaan van Muziekvereniging Apollo.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Alexandra Roozen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Expositie Kruisweg Hofkerk

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Goor

Maandenlang hebben ze er aan gewerkt, mensen van binnen en van buiten de kerk. Veertien kunstenaars (amateur en professioneel) uit Hof van Twente legden hun ziel en zaligheid in het maken van een Kruisweg in 14 staties.

Heerlijcke Vintage

De leukste vintage markt van Twente

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Heerlijcke Vintage, dé ontmoetingsplek voor liefhebbers. Je vind hier bijzondere, mooie, originele en hippe kleding, shawls, schoenen en sieraden.

Folkloremiddag

Aanvang
Locatie
Folkloristische dansgroep Midden-Twenthe, Delden

Op zondag 24 maart a.s. wordt er in de schaapskooi in Delden de jaarlijkse folkloremiddag met muziek, dans en voordrachten georganiseerd. Het belooft een gezellige middag te worden!

Kamerkoor Arte Vocale

o.l.v. dirigent Jurriaan Poesse

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Arte Vocale, in 1999 voortgekomen uit het vroegere Twents Bachkoor, is een groep ervaren en geschoolde zangers en zangeressen die graag muziek uit de Renaissance en Barok zingt.

Stall XXL Après Ski Fest

Aanvang
Locatie
Grote Feesttent, Goor

Ben jij niet van de wintersport maar zou je wel eens een Après Ski feest willen meemaken? Dan kan op zondag 24 maart! Het belooft een daverend feest te worden met medewerking van Luftwaffel, Zwarte Jannes en Henk Wijngaard.