Evenementen in Hof van Twente

Restantenmarkt Goor

Locatie
Centrum

De restantenmarkt is al enige jaren een traditie van Goorse winkeliers die hun (overgebleven) waar voor dumpprijzen letterlijk aan de weg zetten.

Weekmarkt Markelo

Aanvang
Locatie
Weekmarkt Markelo, Markelo

Elke donderdag van 8:30 - 12:30 uur is er in Markelo een warenmarkt. Een zeer gezellige warenmarkt waar u de meest uiteenlopende dingen kunt kopen zoals, groente, fruit, kleding, kaas, vis, brood, ect.

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Familiefilm: Paddington 2

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Op donderdag 21 februari speelt het tweede deel van Paddington in het Parochiehuis. Dit vervolg is zo mogelijk nog grappiger en aandoenlijker.

Film: Lean On Pete

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

De film Lean On Pete speelt donderdag 21 februari om 20 uur in het Beaufort. De voorstelling begint om 20 uur.