Evenementen in Hof van Twente

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Ich bin ein Berliner

Eerste tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Ich Bin ein Berliner, die tegelijk is geopend met het nieuwe Museum No Hero, toont kunst uit de Duitse hoofdstad uit de periode ca. 1977-2017.

Naakt in de Kunst - #Metoo?

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero toont 14 schilderijen en drie sculpturen rondom het thema Naakt in de Kunst. De kunstvoorwerpen komen uit China, Frankrijk en Nederland, alle uit de collectie van de No Hero Foundation. Zijn gemaakt tussen 1896 en 2008.

Film: Mirrewinter

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op zondag 20 januari speelt de film Mirrewinter in het Beaufort. Een verfilming van het boek Mirrewinter op het Platteland van Gert-Jan Oplaat.

Delden Klassiek: Zefiro Torna

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Het internationaal befaamde ensemble Zefiro Torna werkt uitsluitend met excellente musici, afkomstig uit heel Europa, en bijzondere, authentieke instrumenten. Een lust voor oor en oog!

Politiek in de Pol met Rob Jetten

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Op zondag 20 januari komt de nieuwe fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, Rob Jetten naar Herberg de Pol. Ook te gast is Manouska Molema, lijsttrekker van GroenLinks in Overijssel bij de komende provinciale verkiezingen.