Evenementen in Hof van Twente

Vogeltentoonstelling

Aanvang
Locatie
Café Vennebekken, Markelo

Op zaterdag 16 en en zondag 17 november organiseert Vogelvereniging Hof van Twente bij Café Vennebekken in Markelo haar jaarlijkse Onderlinge Vogeltentoonstelling.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Unhide All

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt met trots de eerste solotentoonstelling gepresenteerd. Vanaf zondag 22 september is de herfsttentoonstelling van Gerbrand Burger te zien bij Kunstvereniging Diepenheim. Laat je onderdompelen in de werken van Unhide All en de rijkdom van zijn speelse en verleidelijke werk te ontdekken.

Embodied Lines

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt de internationale tentoonstelling geopend en vanaf 22 september te bezichtigen. Embodied Lines is een experimentele groepstentoonstelling met onder meer in situ gemaakte muurtekeningen, installaties en performances, die uitnodigen tot zowel introspectie als interactie.

Luitgard Schultz

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Galerie Àlafran, Diepenheim

Van 1 oktober t/m eind november 2019 is er een overzichttentoonstelling te bezichtigen in Galerie Álafran met hudige en nieuwe kunstenaars.

Sinterklaasintocht Goor

Aanvang
Locatie
Haven, Goor

“Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint….” Traditie getrouw zal Sinterklaas over water arriveren in de Haven van Goor.

Spirituele Belevingsdag

Aanvang
Locatie
Aparthotel Delden, Delden

Op zondag 17 november a.s. wordt er een Spirituele Belevingsdag georganiseerd. Er zullen spirituele ondernemers in diverse disciplines aanwezig zijn.

Sinterklaasintocht

Diepenheim

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol

Sinterklaas doet vandaag zijn intrede in Diepenheim. Natuurlijk zijn de pieten ook aanwezig en hebben ze weer veel verrassingen!

Toon Hermans

Altijd zal ik van je houden

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf clown, carnavalist, kleinkunstenaar en liedjesman. Meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker.

Lenneke Ruiten & Friends

Concert

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Op zondag 17 november speelt Lenneke Ruiten en Friends in de Oude Blasius met werken van Rachmaninov, Tsjaikovsky, Gliere en Sjostakovitsj.