Evenementen in Hof van Twente

Circusweekend

jubileum show

Locatie
Sporthal De Mossendam, Goor

Laat je vertederen door de allerkleinsten en bewonder de acrobatische taferelen tijdens dit jaarlijks terug komend evenement. Zowel een matinee als een avond voorstelling!

Voorjaarsworkshop

Kunststichting Markelo

Locatie
Kunststichting Markelo, Markelo

Op zaterdag 16 maart geeft Kunststichting Markelo een creatieve workshop met tekenen en of schilderen. Deze workshop is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Tentoonstelling: Women of Japan

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Alexandra Roozen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Expositie Kruisweg Hofkerk

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Goor

Maandenlang hebben ze er aan gewerkt, mensen van binnen en van buiten de kerk. Veertien kunstenaars (amateur en professioneel) uit Hof van Twente legden hun ziel en zaligheid in het maken van een Kruisweg in 14 staties.

De kleine zeemeermin

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Toneelgroep Bilderdijk: Mist

Aanvang
Locatie
De Haverkamp, Markelo

Bilderdijk verzorgen toneeluitvoeringen waar zowel publiek als Bilderdijk zie veel plezier aan beleven. Toneelgroep Bilderdijk speelt dit jaar het toneelstuk, Mist.

Zwart Wit Toneel

Van je familie moet je het hebben

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Peter van Engelen staat op het punt partijleider te worden van zijn politieke partij, een baan die alleen voorbehouden is aan mensen met een onbesproken gedrag.