Evenementen in Hof van Twente

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

Ankie van Huizen

Expositie

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Goor, Goor

Vanaf 8 november 2019 is de expositie van Ankie van Huizen te bezichtigen bij Kunstuitleen Hof van Twente. Hiermee wil de Kunstuitleen een hommage brengen aan Ankie van Huizen, een kunstenaar, waarvan de kunstuitleen al jarenlang kunstwerken uitleent.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Badkamer Koor Delden

Aanvang
Locatie
Eetcafé de Burgemeester, Delden

Woensdag wordt het weer zingen, dansen en vooral veel plezier hebben met z'n allen bij Eetcafé de Burgemeester. Iedereen kan meedoen!

OLDENHERMANNS

Unsexed

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Dit zag u nog niet eerder en gaat u nooit vergeten, OLDENHERMANNS is de ruwe parel van dit cabaretseizoen: een mengeling van De Luizenmoeder en Toren-C, maar dan in een sneltreinvaart.

Aretha Franklin - Amazing Grace

Concertfilm

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Iedere maand draait er op een woensdagavond een documentairefilm in Herberg de Pol. Ditmaal draait de film Amazing Grace. Deze film is met Engelse ondertiteling.