Evenementen in Hof van Twente

Fanfare Wijnactie

Locatie
Centrum, Markelo

Op zaterdag 14 december vindt het jaarlijkse wijnactie plaats van Fanfare Markelo. De leden van de Muziekvereniging verkopen aan de deur in de kern van Markelo.

Expositie Creatief Centrum

Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Op donderdag 12 december wordt er in het Stadscentrum het Parochiehuis in Delden een expositie geopend van alle deelnemers van de cursus tekenen en schilderen van het Creatief Centrum de Reggehof.

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

Repair Café Delden

Aanvang
Locatie
Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Op de tweede zaterdag van de maand is in het Parochiehuis in Delden een team deskundige vrijwilligers aanwezig t.b.v. allerhande reparaties.

Ankie van Huizen

Expositie

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Goor, Goor

Vanaf 8 november 2019 is de expositie van Ankie van Huizen te bezichtigen bij Kunstuitleen Hof van Twente. Hiermee wil de Kunstuitleen een hommage brengen aan Ankie van Huizen, een kunstenaar, waarvan de kunstuitleen al jarenlang kunstwerken uitleent.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Embodied Lines

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt de internationale tentoonstelling geopend en vanaf 22 september te bezichtigen. Embodied Lines is een experimentele groepstentoonstelling met onder meer in situ gemaakte muurtekeningen, installaties en performances, die uitnodigen tot zowel introspectie als interactie.

Unhide All

Herfsttentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 21 september wordt met trots de eerste solotentoonstelling gepresenteerd. Vanaf zondag 22 september is de herfsttentoonstelling van Gerbrand Burger te zien bij Kunstvereniging Diepenheim. Laat je onderdompelen in de werken van Unhide All en de rijkdom van zijn speelse en verleidelijke werk te ontdekken.

Minimarkt Diepenheim

Aanvang
Locatie
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Kerstmarkt Delden

Aanvang
Locatie
Centrum, Delden

Bezoek vandaag de jaarlijkse kerstmarkt in het sfeervolle historische centrum van Delden en proef de Kerst!

Kerstmarkt Bentelo

Aanvang
Locatie
IKC Bentelwijz, Bentelo

Op zaterdag 14 december vindt de kerstmarkt in Bentelo plaats van 15.30 tot 18.30 uur op het Schoolplein IKC Bentelwijz.

Lichtjesmiddag Diepenheim

Aanvang
Locatie
Algemene begraafplaats/'t Herdenkingspark Diepenheim, Diepenheim

De Lichtjesmiddagen op de Algemene begraafplaatsen en herdenkingsparken in Hof van Twente worden gehouden in december 2019 en evenals voorgaande jaren georganiseerd door de Stichting BAB Hof van Twente.

Kerstkroam Markelo

Indoor Kerstmarkt

Aanvang
Locatie
De Kroon, Markelo

Met een mini, in- en outdoor Dickensfestival wordt bij De Kroon het ultieme kerstgevoel overgebracht tijdens de eerste editie van Kerstkroam.

Kerstkind Lichtroute Diepenheim

Aanvang
Locatie
Diverse locaties, Diepenheim

Dit jaar wordt de Kerstkind Lichtroute weer georganiseerd. Laat je verrassen, er zijn prachtige lichtjesroutes uitgezet in en om Diepenheim.

André Manuel: Koperatzie

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Op zaterdag 14 december komt Diepenheimer André Manuel naar Herberg de Pol, hij ontvangt verschillende gasten voor een veelzijdige avond.

Apollo pakt uit

100 jaar Apollo

Aanvang
Locatie
Sporthal De Mossendam, Goor

Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileumjaar af met een spectaculair concert. Alle registers worden opengetrokken om dit bijzonder jaar onvergetelijk af te sluiten.

The Kerstmarkt Pianohouse

Aanvang
Locatie
Eetcafé de Burgemeester, Delden

The pianohouse heeft een geweldige show voor jullie in petto. Feest met de pianohouse mee en laat je uitdagen om mee te zingen!