Evenementen in Hof van Twente

Twente Wild Tour 2017

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

MIKC presenteert Blikveld3D

Kunsthistorische projecten in Delden

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

MIKC organiseert in 2017 en 2018 zeven projecten rondom het verhaal van Overijssel. Deze kunsthistorische projecten geven een ruimtelijke kijk op de geschiedenis van Delden en haar bewoners.

Expositie Maja Ouwerkerk

Aanvang
Locatie
Woonzorgcentrum De Stoevelaar, Goor

In Woon-zorgcentrum De Stoevelaar is vanaf 17 oktober een expositie van Maja Ouwerkerk te bezichtigen.

Expositie 'The fox and the grapes'

Kunstvereniging Diepenheim

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

In de Kunstvereniging is de groepstentoonstelling ‘The fox and the grapes’ die zich richt op het fenomeen van dissonantie tussen werkelijk beleven en duiden.

The Wake, The Watch, The Walk

Expositie door Nik Christensen

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim presenteert met trots de solotentoonstelling ‘The Wake, The Watch, The Walk’ van Nik Christensen. Het werk van Christensen toont enigmatische, zwart-witte werelden waarin de natuur en de menselijke aanwezigheid daarin, een terugkerend thema is.

Toneel: Festen

Toneelvereniging Ons Genoegen

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

In 2018 viert Toneelvereniging Ons Genoegen haar 100-jarig bestaan en begint dit jubileumjaar met de voorstelling: Festen. De regie ligt in handen van Harry Zandjans.

Liedjes in de Herberg: Ed Citroen en HARTSLAG

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Herberg de Pol organiseert elke tweede zondag van de maand Liedjes in de Herberg. Hiermee wordt een podium geboden aan beginnende, talentvolle musici. Vandaag staat liedjes in de Herberg in het teken van Nederlandstalige nummers door nieuwe talenten.