Evenementen in Hof van Twente

Tuinen en Boereneenvoud

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 29 september, dagelijks van 9 tot 18 uur is de dubbelexpositie Boereneenvoud te bewonderen. In samenwerking met de Elisabeth Heuff-Kuylaars Stichting stelt Herberg de Pol de schilderijen tentoon.

Zandsculpturen

bij Kasteel Warmelo

Aanvang
Locatie
Landgoed Warmelo, Diepenheim

Kuifje, Kruimeltje en Harry Potter en nog 20 andere figuren zijn vanaf dinsdag 30 april tot en met zondag 6 oktober te bewonderen als zandsculptuur in de Engelse tuin rondom Kasteel Warmelo. Tien top kunstenaars uit diverse landen hebben eraan meegewerkt!

Bastienne Kramer - FLASHFORWARD

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Ruimtevullende installaties, sculpturen en interventies in de architectuur van de Kunstvereniging zorgen voor een even dwingende als ontwrichtende presentatie. Met trots presenteert Kunstvereniging Diepenheim de eerste overzichtstentoonstelling van Bastienne Kramer: FLASHFORWARD.

Clouded Matter

Tentoonstelling

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Op zaterdag 25 mei tot en met zondag 1 september is de tentoonstelling: Clouded Matter te bezichtigen bij Drawing Centre Diepenheim.

IVN Vlinderwandeling

Aanvang
Locatie
Parkeerplaats Looiersplantsoen, Diepenheim

IVN Diepenheim organiseert op zondag 11 augustus een vlinderwandeling onder leiding van natuurgidsen in het Noordijkerveld. In dit gebied, met wilde bloemen en verrassende landschapjes, gaan we op zoek naar bijzondere vlinders en insecten.

Lezing: Jaap Nijstad

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Op zondag 11 augustus geeft kunsthistoricus en lid van het comité van aanbeveling van de Elisabeth Heuff-Kuylaars Stichting Jaap Nijstad een lezing over het werk van Elisabeth en Marijke Heuff.

Heerlijcke Maaltijd

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

De Heerlijckheid Diepenheim verzorgt op zondag 11 augustus een maaltijd voor een kleine prijs in Herberg de Pol te Diepenheim.