Evenementen in Hof van Twente

Knutselen in de Blokhut

CactusOase

Aanvang
Locatie
Belevingspark CactusOase, Ruurlo

Deze dagen kan er in de Blokhut in Belevingspark CactusOase worden geknutseld. Kinderen kunnen een potje schilderen in indianenkleuren, kijkdozen knutselen, maskers maken en nog veel meer.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Tentoonstelling: Women of Japan

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Huis Verwolde uit winterslaap

Rondleiding tijdens poetsen kasteel

Aanvang
Locatie
Huis Verwolde, Laren

Beleef het mee! Huis Verwolde gaat uit de winterslaap. Tijdens een speciale rondleiding krijgen de bezoekers een kijkje achter de schermen.

Sara Kroos - Zonder verdoving

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Sara  is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. Sara is terug in de Reggehof!

Film: Finding your Feet

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op woensdag 6 maart draait de film, Finding your Feet in het Beaufort. De voorstelling begint om 20 uur.