Evenementen in Hof van Twente

Opening Tuinen & Park Twickel

Aanvang
Locatie
Kasteel Twickel, Delden

Op woensdag 3 april worden de tuinen van Twickel opengesteld en kan het publiek na vijf maanden wintersluiting de kasteeltuinen met park weer bezichtigen.

Tentoonstelling: Women of Japan

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.

Foto- Expositie Zout

Aanvang
Locatie
Zoutmuseum Delden, Delden

Foto's en fotobewerkingen gemaakt door leden van de fotobond, Nederlands centrum vrijtijds fotografen. Zout gezien door de lens van creatieve fotografen.

Orkest van het Oosten

met special guest Carl Wittrock

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Bert Langenkamp vertrok ooit met zijn trompet uit Overijssel en eindigde bij de wereldtop: het Koninklijk Concertgebouworkest. Nu keert hij even terug naar zijn geboortegrond voor een reeks concerten met het Orkest van het Oosten, met in zijn bagage het meest geliefde concert aller tijden: Haydns Trompetconcert.

Film: Een man die Ove heet

Aanvang
Locatie
Cultureel Centrum Het Beaufort, Markelo

Op woensdag 3 april 2019 draait de film, een man die Over heet in het Beaufort. De voorstelling begint om 20 uur.