Evenementen in Hof van Twente

Voorjaarsorkest KNA

Locatie
De Reggehof, Goor

Mondharmonicavereniging Kunst Na Arbeid werd in 1930 opgericht. Drie jaar later won het orkest het concours in Zwolle. Al in 1937 werd de vereniging omgezet in een accordeonvereniging. En tot op de dag vandaag kun je binnen KNA accordeon spelen op verschillende niveaus.

Winterwandeling Markelo

Aanvang
Locatie
De Haverkamp, Markelo

Op zondag 3 maart organiseert W.S.V. Tempo D.M.G. de laatste winterwandeling van 2019. De route vertrekt vanuit zalencentrum de Haverkamp te Markelo.

Living Colors

tentoonstelling Museum No Hero

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

De tentoonstelling Living Colors, toont werken van o.a. Frank Stella, Bernard Frize en Louise Nevelson. Sommige schilderijen zou je wel willen aanraken, zo spannend is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Tentoonstelling: Women of Japan

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Vanaf zondag 24 februari presenteert Museum No Hero de nieuwe tentoonstelling Women of Japan. Uit verschillende Nederlandse musea en prove-collecties komen bruiklenen naar Delden om het fascinerende verhaal te vertellen van het leven van Japans vrouwen gedurende de laatste drie eeuwen.

Tentoonstelling: Sensing Traces

Aanvang
Locatie
Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert met trots de nieuwe solotentoonstelling Sensing Traces van beeldend kunstenaar Alexandra Roozen.

Tentoonstelling: (Dis)connection

Aanvang
Locatie
Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim en de Jindřich Chalupecký Society (Tsjechië) presenteren de groepstentoonstelling (Dis)connection, met installaties, sculpturen en videowerken van dertien internationale kunstenaars.