Evenementen in Hof van Twente

Jan Bruinink

Expositie

Vanaf 10 december 2019 tot en met maandag 9 maart 2020 is de expositie van Jan Bruinink te bezichtigen in de Stoevelaar.

LAN Party

Party voor gameliefhebbers

Locatie
Stichting Markvelds Belang, Diepenheim

Het weekend van 17 t/m 20 januari is 't Lammershoes het domein van de gameliefhebbers. Dan vindt weer de LAN party plaats.

Yves & Catherine

Une histoire d' amour

Aanvang
Locatie
Museum No Hero, Delden

Museum No Hero heeft op een veiling bij Christie's Parijs 30 ontwerpen van couturier Yves Saint Laurent voor Catherine Deneuve verworven. De avondjaponnen, pakjes, jassen en jurken van de legendarische actrice, gedragen tijdens festivals, gala's en prijsuitreikingen.

Bruidsinspiratiebeurs 2020

Aanvang
Locatie
De Weijenborg, Delden

Op zondag 19 januari zijn alle aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden vanaf 12.00 uur welkom tijdens de 7e editie van de bruidsinspiratie beurs bij de Weijenborg te Delden. De entree is gratis.

Julika Marijn

Etty Hillesum - Dat onverwoestbare in mij

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Theatermaakster Julika Marijn werkt onder meer in Diepenheim aan haar nieuwe toneelstuk: Etty Hillesum - Dat onverwoestbare in mij. Het toneelstuk is nog niet af, maar zondag 19 januari om 14 uur geeft ze in Herberg de Pol een eerste toonmoment.

De bezetting speelt

Concert

Aanvang
Locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Op zondag 19 januari speelt het kamermuziekensemble De Bezetting Speelt in de Oude Blasius. Bestaande uit vijf blazers en vijf strijkers. Met een wisselende bezetting van twee tot tien musici kunnen zij alle kanten op.

Politiek in de Pol

met Rob Jetten en Louis Koopman

Aanvang
Locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Politiek in de Pol is een maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een groot succes, waar landelijk politici graag hun opwachting maken.