Kranenberg Juweliers

In deze stijlvolle juwelierszaak vind je een verrassende en veelzijdige collectie sieraden en horloges. Door het moderne en open atelier kijk je mee in de creatieve keuken, waar met veel passie allerlei sieraden van goud en zilver naar wens worden gemaakt en gesmeed.

In de winkel worden zilveren, gouden, titanium sieaden en horloges verkocht van diverse merken, waaronder Seiko en Trollbeads.

De enthousiaste goudsmeden voeren in het atelier uiterst vakbekwaam diverse reparaties uit. Ook nieuwe ontwerpen en speciale verzoeken krijgen hier gestalte. De vaste gediplomeerde uurwerk- en klokkenmakers repareren en restaureren met veel zorg en toewijding verschillende horloges en klokken. Ook voor taxaties ben je hier aan het juiste adres.

Kortom met een deskundig team in huis kan Kranenberg Juweliers een uitstekende service bieden. Daarnaast is er in ruim 20 jaar tijd een prachtige, eigentijdse collectie in sieraden en horloges opgebouwd waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Of bekijk de website www.kranenberg-juweliers.nl/index.php

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter