Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

Kenmerkend voor Bakkerij Nollen is dat alle producten in eigen bakkerij worden gemaakt; van roggebrood tot beschuit, van slagroomtaart tot bonbons. Het assortiment is een mix van traditionele familierecepten met eigentijdse specialiteiten.

Bakkerij Nollen Hengevelde, de bakermat van ‘de smaak van puur ambacht’. Op deze locatie is het bedrijf in 1921 ontstaan.

De winkel met daarachter de centrale banketbakkerij werd in 2012, door de komst van onze nieuwe brood bakkerij, grondig verbouwd. Het broodbakkerij gedeelte verhuisde naar onze nieuwe bakkerij in Hengevelde aan Het Wegdam 3A. Hierdoor kregen onze banket- en chocolade afdelingen meer ruimte. Door deze grondige verbouwing kunnen onze chocolatiers en banketbakkers nog beter functioneren. De winkel bleef hetzelfde met de warme bakkers uitstraling.

Met winkels in Goor, Enter, Hengelo, Lochem, Borculo en het moederbedrijf in Hengevelde heeft Nollen 6 vestigingen. Dagelijks voorzien 12 brood- en banketbakkers onze winkels van het heerlijke, ambachtelijke brood en banket. Alle broden worden in Hengevelde gebakken en ‘s morgens vroeg naar de winkels gebracht.

Proef de smaak van puur bakkersambacht bij Bakkerij Nollen!

Of bekijk de website www.bakkerijnollen.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter