Herberg de Pot

Aan de voet van de Herikerberg, langs de oude Hessenweg, de vroegere weg Deventer-Munster staat Herberg de Pot. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie in het authentieke café of het grote tuinterras. De kleine gasten kunnen zich eindeloos vermaken in de klassieke speeltuin.

Daarnaast is het de ideale locatie voor feesten, bruiloften, partijen, recepties, vergaderingen en bedrijfsuitjes in één van de drie sfeervolle zalen of in het naast gelegen weiland.

Historie
Herberg De Pot dateert al van 1583 en was een pleisterplaats voor trekkende handelaren die de hessenweg van Munster naar Deventer per postkoets of te voet gebruikten.

Het verhaal gaat dat Napoleon hier overnacht heeft.

Café Al meer dan 150 jaar is het café hetzelfde gebleven. Een ouderwetse boerenkeuken waar letterdoeken en jachttaferelen aan de muur pronken, waar de sfeer van toen terug te vinden is.

Zalen De drie sfeervolle zalen, Cosy, Deel en Zaal de Pothoek, zijn dé ideale locatie voor al je feesten, partijen, recepties, bijeenkomsten en evenementen in authentieke sfeer! Alle zalen bieden je de mogelijkheid tot zelfbediening.

Cosy Van oudsher ‘Cosy-Inn’, ook wel gezellige herberg. De cosy is oud-Hollands ingericht en biedt ruimte tot circa 60 personen. De accommodatie staat los van de herberg en is ’s zomers uit te breiden met een tuinterras.

Deel De sfeervolle Deel biedt ruimte tot circa 100 personen.

De Pothoek Sinds 2000 beschikt Herberg ‘De Pot’ over een derde zaal, zaal de Pothoek. De zaal biedt ruimte tot circa 250 personen, is voorzien van een ‘interne’ rookruimte en alleen op basis van zelfbediening te reserveren. Aan de achterzijde is een directe toegang tot de speeltuin. De zaal is ’s zomers uit te breiden met een verhard terras.

Klassieke speeltuin
Kinderen kunnen zich enorm uitleven in de fantastische speeltuin. Onlangs is er een nieuwe glijbaan geplaatst en er zijn tal van andere toestellen om in te klimmen en klauteren. Vanaf het terras heb je als (groot)ouders goed zicht op de spelende koters.

Of bekijk de website www.herbergdepot.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 15:00 - 00:00
donderdag 15:00 - 00:00
vrijdag 15:00 - 00:00
zaterdag 10:00 - 00:00
zondag 10:00 - 00:00

Tijdens het hoogseizoen kunnen de tijden afwijken.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter