Toeristenpas

Hof van Twente, met afstand het meest gastvrij! Profiteer tijdens je verblijf van acties bij lokale ondernemers. De acties gelden op vertoon van de Toeristenpas Hof van Twente.

Welkom in Hof van Twente!

Verblijf jij in Hof van Twente? Maak dan tijdens jouw verblijf gebruik van het voordeel van de Toeristenpas. Je ontvangt de Toeristenpas bij de accommodatie waar je verblijft. Niet gekregen? Bij de Tourist Info kun je er ook één ophalen. Met de Toeristenpas wordt een verblijf in Hof van Twente nog leuker!

Doe meer, betaal minder en ontdek de Hof!

Korting op de Hof van Twente Fietsroute bij de Tourist Info's in Hof van Twente
In de Hof liggen vele kilometers goed begaanbare fietspaden voor je klaar om te ontdekken. Stap op het stalen ros om dé Hof van Twente route te fietsen en je ontdekt in één keer al het moois. Met de Toeristenpas betaal je geen € 3,95, maar € 2,50.

Hengevelde

Hotel Restaurant Hof van Twente
Krijg korting op koffie of thee met krentenwegge of gebak! Voor koffie of thee met krentenwegge betaal je € 6,00 in plaats van € 6,50. Liever koffie of thee met gebak? Dat kan ook: van € 7,50 voor € 7,00. Wel even de Toeristenpas laten zien!

Hotel Restaurant Hof van Twente | Goorsestraat 25, Hengevelde

Hotel Restaurant Hof van Twente | Goorsestraat 25, Hengevelde

Overzicht Toeristenpas 2023

Markelo

Tweede kopje koffie of thee gratis bij Museum Eungs Schöppe in Markelo
Struin eerst door het museum en geniet daarna van een kop lekkere koffie of thee. Jouw kopje wordt gratis nog een keer bijgevuld op vertoon van de Toeristenpas.

Korting op een hightea bij De Hoestinkhof in Markelo
Heb je zin aan een hightea? Reserveer met vermelding Toeristenpas een hightea bij de Hoestinkhof. Je betaalt dan € 22,50 per persoon in plaats van € 24,50.

Tweede kopje koffie of thee gratis bij De Hoestinkhof in Markelo
Ontvang op het terras en bij de To Go corner het tweede kopje koffie of thee gratis.

De Hoestinkhof | Stationsweg 22a, Markelo | 0547-361812

Diepenheim

Pitch&Putt Twente
Speel een 18 holes ronde Pitch&Putt Golf of Voetgolf voor de prijs van een 9 holes ronde op vertoon van de toeristenpas.

Pitch&Putt Twente | Hengevelderweg 3, Diepenheim, 0547-351990

Pitch&Putt Twente
Pitch&Putt Twente

Restaurant Den Haller
Een gratis glas sprankelende mousserende wijn als apéritief bij uw diner. (deze aanbieding even vermelden bij reservering). Reserveren kan via de mail: denhaller@online.nl of telefonisch: 0547351287

Den Haller | Watermolenweg 34, Diepenheim

Oranjemuseum Nieuwe Haghuis
Koninklijk genieten in een Twentse ambiance. Laat je verrassen door de enorme hoeveelheid koninklijke oranje curiosa en de geschiedenis van de Twentse gebruiken. Een tweede kop koffie/thee is gratis op vertoon van de toeristenpas.

Oranjemuseum Nieuwe Haghuis | Prinsendijk 1, Diepenheim

Bistro de Kolenbrander
Gratis kopje koffie of thee, na het diner. Bij een bezoek aan de Bistro krijg je na het diner een kopje koffie of thee van het huis aangeboden, wel even het pasje bij binnenkomst laten zien!

Bistro de Kolenbrander | Goorsestraat 1, Hengevelde

Bistro de Kolenbrander
Bistro de Kolenbrander

Bentelo

Korting bij Wijngaard Hof van Twente
Met de Toeristenpas Hof van Twente ontvang je het tweede proefglas op het wijnterras gratis!

Wijngaard Hof van Twente | Suetersweg 2a, Bentelo

Terras Wijngaard Hof van Twente
Terras Wijngaard Hof van Twente

Delden

Gratis kaarten bij het Zoutmuseum
Bij een bezoek aan het Zoutmuseum ontvang je met de Toeristenpas een gratis set kunstkaarten over de zoutwinning ter waarde van € 4,30.

Zoutmuseum Delden | Langestraat 30, Delden

Kop koffie of thee gratis bij Museumboerderij Wendezoele
Deze levende museumboerderij is één van de best bewaard gebleven boerderijen op landgoed Twickel. Via een looproute over het erf, tuin en akker ontdek je het boerenleven van toen.

Op vertoon van de Toeristenpas wordt in ‘het Spieker’ of op het gezellige terras een kop koffie of thee gratis aangeboden.

Museumboerderij Wendezoele | Twickelerlaan 14, Ambt Delden

Buiten Hof van Twente

Op bezoek bij Huis Verwolde in Laren
Met de Toeristenpas Hof van Twente kun je online een bezoek aan Huis Verwolde reserveren met 25% korting. Je betaalt dan geen € 11,50 maar € 8,60. Dit geldt alleen voor volwassenen.

Hoe? Reserveer via tickets.glk.nl een tijdslot. Kies een datum, tijdslot (keuze tussen op eigen gelegenheid of met een gids mee door het huis) en daarna entree met korting en reken vervolgens af. Bij de kassa toon je zowel de Toeristenpas als het e-ticket.

Huis Verwolde | Jonker Emilelaan 4, Laren, 0573-401825

Heerlijke traktatie bij beleefboerderij de kleine carrousel
Met de toeristenpas krijg je nu een speciale korting op onze heerlijke traktatie van koffie en huisgemaakte havermoutappeltaart. Geniet van deze smakelijke traktatie voor slechts €5,25 in plaats van €6,15.

Beleefboerderij de Kleine Carrousel | Koebushorst 7, Laren, 0573-221306

Tip je vrienden

facebook twitter