SprokZ | Koffie, thee en kado

Nieuw in Diepenheim: SprokZ! Een unieke winkel gespecialiseerd in koffie, thee en geschenken. Ook kun je hier terecht voor toeristische informatie en routes in en rond Diepenheim.

SprokZ is gevestigd in Het Plumershuuske in de Grotestraat te Diepenheim. Een leuke en gezellige winkel, met een breed assortiment op koffie en theegebied. Natuurlijk kun je hier ook zelf een goede kop koffie of thee krijgen met gebak, plakje cake, muffin of een brownie. Iedereen is van harte welkom!

Toeristische informatie
Bij SprokZ kun je terecht voor toeristische informatie. Het team informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden. Je kunt hier ook diverse wandel- en fietsroutes aanschaffen, waaronder de knooppuntenkaarten.

Over het Plumershuuske
Het Plumershuuske is een voormalig daglonerswoninkje. Het is gebouwd rond 1850 voor 600 gulden door Hermannus Plumers. Tot 1937 heeft het opvallende huisje, dat als één van de laatste karakteristieke pandjes in het centrum van Diepenheim bewaard is gebleven, als woonhuis dienst gedaan. Het huisje is in de afgelopen 65 jaar nog voor tal van uiteenlopende doeleinden benut, waaronder als VVV (medio juni 1997 tot eind 2013).

Of bekijk de website sprokz.nl/

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:00
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag gesloten
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Tijdens evenementen op zondag (zoals bijvoorbeeld Heerlijcke Markt) ook geopend.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter