Landgoed van Leeuwen

Grenzend aan Landgoed Twickel vind je Landgoed van Leeuwen met een unieke, grote vakantievilla waar je kunt genieten van heel veel rust, ruimte en privacy.

Deze unieke vakantievilla bereik je via een eigen oprijlaan met elektrische poort. Rondom de vakantievilla heb je veel ruimte en op 100 meter vind je het dichtstbijzijnde wandelpad van Landgoed Twickel.

Over de vakantievilla
De begane grond heeft een ruimte woonkamer, leeshoek en een landelijk ingerichte open keuken. Ook vind je hier een grote tweepersoonsslaapkamer, ruime badkamer met douchecabine, ligbad, apart toilet, wasmachine en droger.

Landgoed van Leeuwen: genieten in een mooie bosrijke omgeving

Op de eerste verdieping is de master bedroom ingericht met een grote, luxe boxspring, een tweepersoonskamer met twee bedden waarvan de lattenbodem elektrisch verstelbaar is. Alle slaapkamers beschikken over een eigen wastafel met spiegel en kastje.

Buiten vind je een groot terras en heel veel ruimte. Je vindt hier altijd een fijne plek in de zon of schaduw.

Over Landgoed van Leeuwen
In de begin jaren '50 is Landgoed van Leeuwen ontstaan. De heer Jules Jacob Adriaan Schagen van Leeuwen was de eerste bewoner en daar is het landgoed naar vernoemd. Van Leeuwen, een voormalig marine officier, speelde voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol voor Hollands Signaal in Hengelo (tegenwoordig Thales). Later werd hij Minister van Marine (partijloos). In 1948 werd hij directeur van Hollands Signaal. De vakantievilla deed dienst als gastenhuis en studieplek. Eind jaren '90 is de vakantievilla volledig vernieuwd en onlangs gemoderniseerd.

Goed om te weten
Er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen en radiatorventilatoren. De vakantievilla wordt chemievrij schoongemaakt met Ozonwater. De isolatie van een houten huis is vaak beter dan een stenen huis.

Of bekijk de website www.landgoedvanleeuwen.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Wasmachine
Voorzieningen bungalow
  • Bad
  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
  • Wasmachine
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter