Erve de Wezel

Sinds 2019 kun je bij Erve de Wezel overnachten in een boerderij die meer dan 100 geleden gebouwd is en onlangs verbouwd is. Je verblijft hier weg van alle drukte, op circa 1 kilometer van Diepenheim.

Op het erf is het heerlijk vertoeven. Je slaapt op de bovenverdieping en kunt beneden de lekkerste maaltijden bereiden in de volledig ingerichte woonkeuken. Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en een douche met toilet.

Woonkeuken
De volledig ingerichte inpandige woonkeuken beschikt over een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Aan de eettafel is plek voor 5 tot 6 personen. De woonkeuken grenst aan het prachtige erf met hooiberg waar gebruik van kan worden gemaakt om buiten te zitten. Thee en handdoeken zijn aanwezig, er is geen vaatwasmachine.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn ruim opgezet en geschikt voor twee personen per kamer. Slaapkamer één is geschikt voor twee personen heeft ook een zithoek. Slaapkamer twee heeft een eenpersoonsbed en een eettafel met twee stoelen. Je kunt kiezen voor één van de twee kamers of beide kamers huren.

Of bekijk de website www.ervedewezel.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Voor groepen stellen we op afspraak graag onze ruimte beschikbaar.


contactinformatie

 

Oude Borculoseweg 2
7478 RK Diepenheim

06-10734266

Tip je vrienden

facebook twitter