Vakantiewoning 't Oale Hoes

In het voormalig atelier van de Twentse kunstschilder Jan Broeze is, na een grondige renovatie in 2014, nu een prachtige vakantiewoning gerealiseerd.

In het groene Twentse landschap, op een steenworp afstand van recreatiegebied de Regge en gelegen aan verschillende fiets- en wandelroutes vind je de vakantiewoning op Erve Koarjan. Dit ruime vakantiehuis voor 4 (maximaal 6) personen is in 2014 volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien.

De woning is gevestigd in een karakteristieke Twentse boerderij uit omstreeks 1830. Bij de woning horen een eigen tuin met een royaal terras.

Begane grond
De woning heeft een zeer ruime woonkamer met luxe keuken en openslaande deuren naar een eigen terras. Op de begane grond is tevens een luxe badkamer die evenals de keuken in 2014 geheel nieuw geplaatst is.

Eerste verdieping
De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping, ieder met een tweepersoons bed. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Er is in de slaapkamers voldoende ruimte om een babybedje bij te plaatsen. Op de eerste verdieping vindt u ook een apart toilet.

Terras en tuin
Bij de vakantiewoning horen een ruim terras een aangrenzende tuin waar je gebruik van kunt maken.

Schilderatelier Jan Broeze
De voorzijde van het huis is ingericht als schildersatelier en behoort niet tot de vakantiewoning. Het atelier kan eventueel wel beschikbaar gesteld worden aan schildersgezelschappen die in het vakantiehuis overnachten. Kunstschilder Jan Broeze woonde en werkte tijdens zijn leven in dit atelier. Zijn familie is de voormalige eigenaar van erf Koarjan, het erf waar ook de vakantiewoning onderdeel van is.

contactinformatie

 

Enterweg 10
7475TK Markelo

06-49641897

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Oplaadpunt elektrische auto
Voorzieningen bungalow
  • Bad

Tip je vrienden

facebook twitter