Vakantieparken in Hof van Twente?

De mooiste vakantieparken van Twente vind je in Hof van Twente. Dichtbij de natuur of een luxe bungalow voorzien van alle gemakken? Er is altijd een bungalowpark wat aansluit bij jouw wensen. Wees wel gewaarschuwd, het is hier zó fijn dat je dat de kans aanwezig is dat je misschien niet eens meer terug wilt naar je eigen huis...

Op zoek naar een vakantiepark in Hof van Twente?

Bungalowpark in Hof van Twente
In Hof van Twente kun je het hele jaar door genieten van een vakantie op een bungalowpark. De parken worden omringd door natuur, dus vanuit je vakantiewoning pak je heel simpel een wandelroute of fietsroute op. Ook steden als Enschede, Almelo of Deventer zijn goed te bereiken vanaf alle vakantieparken in Hof van Twente.

Vermaak voor kinderen
Met het hele gezin of familie naar een bungalowpark? Ook dat kan in Hof van Twente! Verwacht geen mega grote parken, maar parken waar je met open armen wordt ontvangen én ze nog echt weten wat gastvrijheid is. Jong en oud beleeft op deze parken een fantastische tijd.

Vakantiepark Markelo
Rondom Markelo vind je de meeste vakantieparken. Op Landgoed Kattenbergsehoeve/Mooi Twente Lodges is de verf amper droog. De splinternieuwe chalets zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Het park beschikt over een toffe speeltuin, buitenzwembad en goed restaurant. Het hele jaar worden er allerlei activiteiten aangeboden waar je aan deel kunt nemen.

Aan de andere kant van Markelo ligt Buitencentrum Hessenheem, aan de voet van de Herikerberg. Je vindt hier allerlei huisjes, van een trekkershut tot luxe chalets. Zwemmen kan in het buitenzwembad op de camping of in het binnen- en buitenbad De Vijf Heuvels aan de overkant van de straat (tegen betaling). Vanaf het park loop je zo naar de Herikerberg. En je hoeft echt niet elke dag zelf te koken. Op het park vind je Bistro De Loep en Buuf & Buur.