Groepsaccommodaties

Breng jij ook graag tijd door met familie of vrienden? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een teambuilding met collega's? In Hof van Twente hebben we natuurlijk de mooiste groepsaccommodaties én de meest uiteenlopende activiteiten om er daarna nog lang over na te praten!

in Hof van Twente

Accommodaties voor groepen

Wil je graag met een hele groep overnachten in Twente? Hier zijn voldoende mogelijkheden. Of je nu met een kleine groep komt, met meerdere gezinnen of een heel team. Er is voor ieder wat wils: luxe, huiselijk, slaapzalen, in de natuur.

Activiteiten voor groepen

Vervelen in Twente? Nee, dat hoeft echt niet! Natuurlijk is niets doen soms heel fijn, maar je kunt ook een leuke groepsactiviteit in Twente plannen waarin je elkaar afbeult, kiest voor teambuilding of iets educatiefs. Zomaar een greep uit de mogelijkheden: Ontsnap uit een escaperoom, ga een middag gooien met bijlen (niet op elkaar, we houden het wel gezellig!), boek een stadswandeling door Delden of huur een e-chopper om Twente echt te ontdekken.

Voor jong en oud

De groepsaccommodaties in Hof van Twente zijn ook zeer geschikt voor families met verschillende generaties. Zo beschikt de splinternieuwe Groepsaccommodatie Herikerhof in Markelo over een lift, een aangepaste kamer voor de rolstoel en faciliteiten voor jonge gasten: o.a. een speelhoek en kinderstoel. Maar ook Landgoed Kolhoop in Markelo is zeer geschikt: alle kamers zijn op de begane grond en buiten kun je heerlijk vertoeven in de speeltuin en op het terras.

Accommodaties voor een kamp

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een schoolkamp met slaapzalen? Informeer dan eens bij De Bovenberg in Markelo. Een geslaagd kamp gegarandeerd! De Bovenberg is geschikt voor 20 tot 60 personen en ligt aan de rand van Natuurgebied De Borkeld, beschikt over een eigen zwemvijver en allerlei speeltoestellen.

Een conferentie en slapen op één locatie

Bij De Kroeze Danne in Delden kan het: een conferentie en blijven slapen op één locatie. De grootste conferentiezaal biedt ruimte aan 1.200 personen en de kleinste heeft plaats voor 20 mensen.