Erve Meenderinkboer

Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer. Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer je natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

Erve Meenderinkboer, gelegen aan de voet van de Markelose berg, staat bekend om de sportieve ontspanning, gemoedelijke sfeer en gezelligheid.

Ruitercentrum

Dagtochten en buitenritten

Erve Meenderinkboer biedt iedereen de mogelijkheid om lekker buiten te rijden onder begeleiding. Ingedeeld naar rijervaring en groepen die niet te groot zijn. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Alles is te maken zoals je het wilt, met of zonder lunch, paard of pony, en de lengte kan je op afspraak zelf bepalen.

Ruiterkamp

Een week lang onbezorgd paardrijden en plezier beleven? Alles is goed verzorgd en begeleid. Met een fatsoenlijk bed met op de hoofdzakelijk 4 persoons kamers een eigen douche en toilet. Indeling vindt plaats o.b.v. leeftijd. Een gevarieerd programma met alles erop en eraan. En lekker veel buitenrijden.

B&B voor het paard

Lekker op vakantie met je paard. Erve Meenderinkboer is je perfecte start-eind-rustpunt. Stalling voor een weekend/week/midweek of zomaar een nacht. Alles is mogelijk. Een fijne frisse stal met stro of houtvezel. Een kluisje voor het opbergen van je spulletjes. Je paard heeft ook de mogelijkheden om eens even lekker buiten te staan. Uiteraard kun je hier zelf ook prima verblijven.

Bed & Breakfast

Ook voor niet ruiters biedt Erve Meenderinkboer de mogelijkheid te overnachten. De nieuwe twee persoonskamers met TV, douche, toilet, vloerverwarming en eigen entree per kamer bieden je die mogelijkheid. Je beschikt naast je kameringang over een oplaadplek voor je fiets die daar overdekt staat. Het prima ontbijt wordt in de zaal geserveerd. Voor mensen die overnachten om de volgende dag vroeg te gaan werken/vertrekken wordt een ontbijtpakket gemaakt. Je hebt zodoende op je werkplek een prima ontbijt.

Vakantiecentrum

De stenen vakantiewoningen liggen op een droomlocatie. In een oase van rust, aan de voet van de heuvel. Toch is het dorp letterlijk een steenworp verwijderd. Je boodschappen kun je dus in principe gewoon te voet doen. Bij de bungalow bevindt zich een ruime parkeerplaats voor je auto. Onder het afdak aan de zijkant is plek voor je fiets, motor of andere zaken die onder dak moeten staan. Aan de voorzijde een afdak waar je zelf lekker onder kunt zitten.

Of bekijk de website www.ervemeenderinkboer.nl

contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
 • Actief
 • Sportief
Ligging
 • Bij het bos
 • Landelijk gelegen
Faciliteiten groepsaccommodatie
 • Tuin/Erf omheind
Faciliteiten bungalowpark
 • (Sta)caravan
 • Bungalow
 • Chalet
Faciliteiten bed & breakfast
 • Parkeerplaats aanwezig
Voorzieningen B&B kamer
 • Eigen badkamer
 • Televisie

Tip je vrienden

facebook twitter