Vakantiehuis de Vijf Heuvels

Aan de rand van het dorp Markelo vind je Vakantiehuis de Vijf Heuvels. De moderne schuurwoningen zijn ontstaan op de plek waar vroeger de kapschuur stond en waar de paarden hun inwoning hadden. Nu kun je er onthaasten uit de dagelijkse hectiek en genieten van de weidse uitzichten!

De twee vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, inclusief bedlinnen en badhanddoeken. Beide woningen zijn geschikt voor max. 6 personen en beschikken over drie slaapkamers.

Vanaf het erf loop je zo de natuur in, maar je kunt ook het dorpscentrum inlopen om te genieten van de lokale horeca. Of ga met de fiets op pad en laat je verrassen door de routes langs landgoederen en kastelen. Ook voor de mountainbiker zijn er in de omgeving MTB routes te vinden, er is een sluitbare fietsenstalling aanwezig om je fietsen veilig te kunnen stallen.

Comfortabel verblijf
In de vakantiewoning kun je genieten van een comfortabel verblijf, dankzij de duurzame energievoorzieningen. De schuurwoning is namelijk voorzien van 48 zonnepanelen die voor de energie zorgen richting een warmtepomp. Met de koude dagen hoef je je dus geen zorgen te maken over de lekkere warmte in de woning en in zomer geeft het huis een heerlijke verkoeling.

Naast de ruime slaapkamers heeft de vakantiewoning twee badkamers, een op de begane grond en een op de eerste verdieping. De keuken is voorzien van een afwasmachine, dolce gusto, magnetron/oven combinatie, kookplaat, koelkast en vriezer.

Over Markelo
Het dorp Markelo ligt tussen Vijf Heuvels, vandaar de naam van deze prachtige vakantiewoning. Omringd door natuur, vanuit het vakantiehuis loop je zo in de richting van de Schipbeek, het bos van de Kattenberg, de Hulpe en de Markeloseberg.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
  • Oven

Tip je vrienden

facebook twitter