B&B De Twentse Heerlijkheid

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op Erve Morshuis in Diepenheim, te midden van de landerijen, ligt bed and breakfast De Twentse Heerlijkheid. De plek, in het hart van Twente, is werkelijk prachtig!

Op de eeuwenoude boerderij 't Morshuis, waarvan de historie eeuwen terug gaat, is de vroegere 'delle' omgebouwd tot een comfortabele en unieke bed and breakfast.

De B&B beschikt over eigentijdse ruime (familie)kamers die uitgerust zijn met comfortabele bedden, een eigen badkamer en verder ook van alle gemakken zijn voorzien. Het weidse uitzicht vanuit elk raam is een plaatje!

De kamers zijn apart te huren, maar ook als groepsaccommodatie, waarbij alle faciliteiten ter beschikking zijn.

Het ontbijt wordt elke ochtend (tijd in overleg) klaargezet in de gezamenlijke ruimte, waar je ook op elk moment van de dag kunt relaxen of een spelletje kunt spelen. Gasten kunnen gebruik maken van de volledig ingerichte keuken.

Rondom de B&B is een ruim opgezette tuin te vinden met terras en kapberg waar je heerlijk kunt genieten. Indien gewenst kan het ontbijt ook buiten opgediend worden.

Of bekijk de website www.detwentseheerlijkheid.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter