Lodge Erve Odinc

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op een rustige locatie in buurtschap Elsen vind je Erve Odinc. Je kunt hier een self-catering lodge huren, waarbij indien gewenst het ontbijt wel verzorgd kan worden. Vanaf het erf kun je talrijke fiets- en wandelroutes oppakken.

De lodge heeft een eigen ingang. Op de begane grond bevindt zich naast de hal een wc en een eetkamer-keuken, geschikt voor 4 personen. De eetkamer-keuken is geschikt om er zelf ontbijt, lunch of diner te bereiden.

Boven de voormalige deel bevinden zich twee royale zit-slaapkamers, met een gedeelde badkamer. Een van deze kamers heeft een loggia, van waaraf uitzicht op de weilanden. Deze kamers worden alleen beide verhuurd als je dat zelf wilt. Met andere woorden: normaal gebruik is voor 1 of 2 personen, en alleen indien je dat zelf wilt voor 3 of 4 personen.

Bij goed weer kan van de boomgaard gebruik gemaakt worden om buiten te relaxen.

Aantal kamers: 2

Of bekijk de website erveodinc.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter